basilika och vitlök. Lägg ägg, senap, vinäger, salt och peppar i en ganska smal skål/mixerbunke. tillsammans med hackad smörgåsgurka, tomatpuré och lite cremefraiche för en perfek hamburgerdressing
tillsätt riven vitlök och hackad lök. dragon, färsk eller torkad. Om man dessutom serverar pressad potatis till har man en fin möjlighet att suga upp den goda såsen
Hacka lök, vitlök, morot och selleri och fräs i grytan med smör några min. Jo, främst för att den har fyllig smak från bland annat Dijon senap, svamp, timjan och dragon
Smaksätt såsen med salt & peppar eller senap, dragon & farin. Senapssås med dragon. en nypa dragon. Servera fisken med sås, kokt potatis, gröna ärtor och gärna mycket flingsalt & peppar
Fräs löken och vitlöksklyftorna i lite olivolja utan att de tar färg. ¾ msk ljus fransk senap. Rör ned crème fraiche i stekpannan, låt den koka upp och smaksätt med de övriga ingredienserna
Skala och hacka vitlöksklyftor. Bred ett tunt lager senap på varje medaljong. Rör ner crème fraiche. Ta av dragonbladen från kvistarna och hacka bladen
Vänd ihop svamp, lök, linser, gräslök, äppel- och potatistärningar, senap och grädde. Vänd ner den i crème fraichen tillsammans med örterna och smaka av med salt och nymald svartpeppar
Blanda senap, vitlök och hälften av dragonen. Värm crème fraiche och blanda ner resten av dragonen. Servera såsen till filéerna med ris och grönsaker eller sallad