Vitlöken krossades med full kraft mellan skärbrädan och knivbladet innan den hackades grovt. Rulladerna serverades med sås på baserat på grädden som de sjudit i, några rejäla klyftor av ugnsbakad bakpotatis, klassisk rödkål samt en topping av granatäpplekärnor som fick ge den sista touchen i form av syrlighet och lite krisp
Vitlöken krossades med full kraft mellan skärbrädan och knivbladet innan den hackades grovt. Rulladerna serverades med sås på baserat på grädden som de sjudit i, några rejäla klyftor av ugnsbakad bakpotatis, klassisk rödkål samt en topping av granatäpplekärnor som fick ge den sista touchen i form av syrlighet och lite krisp
Då benen började få färg tillsattes grovt hackad morot, grovt hackad lök, lätt krossad vitlök och tomatpuré som fick fräsa med till även dessa hade fått ordentligt med färg
rostade kumminfrön. Riv/strimla rödkålen, blanda med mixad lök och vitlök, majo och yoghurt. Mixa vitlök, persilja och citron och ha sen ner lammfärsen och eventuellt fiberhusken
Skala och finhacka lök och vitlök. Rödkålssallad med apelsin och pumpakärnor,. Rödkålssallad med apelsin och pumpakärnor, 6 port300 g rödkål1 stor morot1 apelsin1 tsk honung1/2 kruka koriander4 msk rostade pumpakärnor (rosta enkelt själv i torr, het stekpanna)2 msk olivolja1/2 tsk salt1 krm peppar1. Tacosås, 6 port1 liten rödlök2 vitlöksklyftor6 torkade aprikoser500 g krossade tomater (av bra kvalité. Fräs lök och vitlök i en msk olivolja i en kastrull ca 3 minuter. 300 g rödkål. 2 vitlöksklyftor
Blanda tahini, citronjuice, vatten och vitlök och mixa i en blender tills tahinin blir vit och fluffigTillsätt kikärtor och spiskummin och mixa till en slät smet, mixa länge
Blanda blomkål med den kokta quinoan, vitlök, ströbröd, riven ost, ägg, salt och ev. Jag fyllde min med magisk grön sås (givetvis),strimlad rödkål/morot, tomat och svartpeppar majo