Sötaste lilla Oscar döptes i lördags och till det gjorde jag två tårtor som fylldes med ett lager hallon- och vitchokladkräm och ett lager med passionsfruktsmousse
Tårtan innehåller hallonmousse utan gelatin och vitchoklad fluff. VITCHOKLAD FLUFF. 150 g Vitchoklad. Jag spacklade den här tårtan med swiss maräng smörkräm, recept hittar du (HÄR) 4 Ägg 4 dl Strösocker. 150 g Vitchoklad
En underbart god cupcake med smak av vitchoklad, låt muffinsen gärna stå i några timmar innan du äter den efter att du gräddat dem så att smakerna faller på plats
Smält vitchoklad i ett vattenbad. Ta ut biskvierna och doppad dom i smält vitchoklad. Bred på smörkrämen med en tesked låt stå i frysen i 1 timma. 150 g vitchoklad
Smält vitchoklad i ett vattenbad. Ta ut biskvierna och doppad dom i smält vitchoklad. Bred på smörkrämen med en tesked låt stå i frysen i 1 timma. 150 g vitchoklad
Fyllningarna bestod utav vitchoklad och marabou degestive fluff. Därefter spacklade jag tårtan med swiss maräng smörkräm, både steg för steg och recept hittar du (här)
Tillsätt några droppar solrosolja och blanda för att inte chokladen ska vara så trögflytande (vitchoklad har en tendens att bli det när man smälter den)
Vitchoklad. Doppa biskvierna i den smälta chokladen så att smörkrämen täckts. Ställ i kylen ca 1 timme så att smörkrämen stelnar, går även bra att ställa i frysen en stund så fyllningen stelnar så blir det lättare att doppa den i choklad
Chokladmakroner med vitchokladsmörkräm. Smörkräm. Smörkräm. . Jag använde tidigare nämnda recept till makronerna men bytte ut ca 0,5 dl florsocker mot motsvarande mängd kakao
Hallonmousse och vitchokladfluff och spacklad med marängsmörkräm. Marängsmörkräms receptet hittade jag på Vegan Gotlands blogg, där fanns även en film på receptet så gå in där och kika, den var riktigt bra