Jag ville ha dem vita och vintriga med en smak av mint och jag måste bara säga att de blev så goda med den krämiga fyllningen av vit choklad, philadelphiaost och krossade polkagrisar, mums
Separera gulan från vitan och låt vitorna stå någon timma i rumstemperatur. Som jag lovade tidigare så kommer jag ikväll bjuda på det absolut bästa receptet på macarons, ett franskt litet bakverk som är ljuvligt gott och absolut inte behöver vara svårt
Macarons är ju supergott. Kardemummamacarons med nougatfyllning. 110 gr äggvita. 110 gr äggvita. Jag har varit sugen på att göra dessa sen jag fick fin kardemumma från Indien av en kusin
Har du massa äggvita över. Då är dessa kakor ett väldigt bra alternativ till att slänga äggvitan. 100 gr siktat mandelmjöl200 gr florsocker 110 gr äggvita5 msk sockerlila pastafärg100 gr smör1. 110 gr äggvita
Dessa vita innehåller päronessens och är fyllda med Nutella. Nutella Macarons. Låt sen macaronsen vila på plåten minst en timme, så de får en torr och slät yta