Stick i en grillpinne eller tandpetare i nutellabollen och doppa ner den i den vita chokladen. Lägg upp på brickan men bakplåtspapper och när alla är klara kan du blanda ner lite kakao i den vita chokladen som är kvar och ringla över pralinerna
Smält den vita chokladen i vattenbad eller mikro och ringla den ovanpå tryfflarna. GÖR SÅ HÄR. 1. Koka upp grädden, finhacka chokladen och blanda med grädden till chokladen smält
Vitachokladpraliner med nötkrokant. Ett superenkelt sätt att tillverka egna praliner är att helt enkelt smälta sin favoritchoklad (toblerone, geisha eller apelsinkrisp till exempel) i ett vattenbad och hälla smeten i fina chokladformar
Ta bort kastrullen från värmen och bryt ner den vita chokladen och låt den smälta. Jag garnerade med mina kraschade chokladpraliner som innehöll just Baileysrippeln, men hackad mörkchoklad går lika bra
Vitachokladpraliner med nötkrokant. Har du svårt för körsbär i likör och nougatkrisp. Eller tillhör du dem som rasade när de hörde att trillingnöten tagits bort ur vår mesta julchokladlåda
Stjärn- och dvärgpelargonen Alvestone får ett flor av vita små blommor. Jag tycker det är roligare att ta med en påse hembakade bullar, en bukett blommor eller några goda chokladpraliner när jag besöker någon bekant än en dyrare present, som jag köpt till någon som fyller år och som troligtvis förväntar sig att få något av mig
Hemmagjort godis känns lyxigt och är mycket trevligt att ge bort. Detta receptet har jag tagit från Söta Saker och det var inte sista gången jag gjorde dessa goda rackare