Tillsätt de vitabönorna, inklusivetomatsåsen. När jag gjorde denna lättlagade one pot pasta, med bönor och cajunkrydda, utgick jag från ett recept som jag lagt ut tidigare här på bloggen (se här)
Tillsättbönor, pasta och hackad persilja och låt puttra tillspastan är klar. Soppasta är som tunn bruten spagetti, men fungerar även bra med vanligspagetti
Häll över det vitavinet och låt puttra tills ca hälften försvunnit. Ska åka tillParis på fredag så idagfick det bli en "vad-jag-har-hemma-pasta", nämligenmorotspasta med vitlök, tomat, svarta bönor och persilja
Smakriktomatsås med bönor, spenat och pesto. Den här smakrikapastasåsen med bönor, spenat och pesto är inte bara god utan dessutom väldigt enkel att sno ihop
Idag bjuder jag på en god pastasallad som funkar både som ett tillbehör eller en lite lättare lunch. Tänk bara på att inte göra salladen för långt i förväg och låt pastan vara lite ljummen när du blandar, en iskallpastasallad gör ingen glad
Skala morötterna och skär dem i tunna skivorSkölj fänkålen, skala löken och finhacka demSkölj squashen och skär den i små bitarSkalavitlöksklyftorna och finhacka eller pressa demKärna ur paprikorna och skär dem ibitarSkivachampinjonerna eller skär dem i fjärdedelarStek morötterna ilite olja i en rymliggryta/kastrullTillsätt lök, vitlök och fänkål, låt steka tills de börjar blimjukaTillsättpaprika och squash, låt dem steka med tills de också börjar mjuknaTillsättvitabönoritomatsås och tomaterna, blanda och låt puttra under lock på svag värme några minuterSkölj de blandade bönorna och häll i dem i grytan, blanda även ichampinjonernaSmaka av med salt, peppar och basilika och oregano, låt puttra ihop några minuterFoto