Häll det vita vinet runt om i formen. Smaka av med salt, vitpeppar och socker. 800 g pangasius filéer. 2 krm vitpeppar, nymalt. 1 ½ dl vitt vin, torrt. 800 g pangasius filéer. 2 krm vitpeppar, nymalt. 1 ½ dl vitt vin, torrt
ca 800 g vit fisk av något slag, torsk, rödspätta, pangasius eller liknande. Ställ in formen i ugnen ca 20 min, se så att fisken har blivit helt vit och inte genomskinlig. ca 800 g vit fisk av något slag, torsk, rödspätta, pangasius eller liknande
Hacka gul lök, vitlök, morot och tomater. Låt det puttra upp och smaka sedan upp soppan med pressad citronsaft, vit balsamico och eventuellt med kryddor
Smaka av med svartpeppar, vitpeppar och salt. Eftersom det är skärtorsdag så får ni väl unna er en god kall öl, ett glas vitt eller ett glas rött till maten idag
Kvidevitt. 1 st pangasius eller annan vit fiskfilé1 laxfilé-bit 1 msk tom yum paste (får ej missas) 1/2 gul lök1 klyfta vitlök1 msk grädde1/4 citron1 msk sesamfröoch2 nävar haricot verdes1 stor morot3 cm purjo1 avocado1 msk olja 1/2 citronsaltTina lax och pangasius tills dom är halvmjuka, hacka lök och pressa vitlök, mixa ihop med grädde, tom yom och citron. 1 st pangasius eller annan vit fisk. 1 klyfta vitlök