En underbart god cupcake med smak av vitchoklad, låt muffinsen gärna stå i några timmar innan du äter den efter att du gräddat dem så att smakerna faller på plats
Vit chokladmousse. Ganache. Vit chokladmousse. Häll upp i glas över ganachen, toppa med hallon. Ganache. Häll upp ganachen i 4 glas. 200g vit choklad. 200g vit choklad
Gör chokladganachen genom att riva den ljusa chokladen i en stor bunke, koka upp grädden och slå över chokladen, rör till jämn kräm och låt svalna och tjockna
Vit, kallt och ganska mysigt. Ställ i kylen under tiden som du gör ganachen. Men alla gör inte det har jag förstått och kanske kan ni trösta er i allt det vita eländet med denna smaskiga rulltårta
Slutligen, tillsätt äggvitor hård vispade i blanda ner i smeten lätt med en sked. Vispa grädden (spara lite vitt grädde till garnering) och tillsätt hallon med socker
Täck ytan med plastfolie och låt stå i kylen tills den blivit kall. Chokladganache. Vispa ganachen till mousse lätt med en elvisp tills den blir fluffig och krämig
Vit chokladganaché200 gram vit choklad, hackad1,5 dl vispgräddeBörja med ganachén eftersom den behöver svalna helt innan den vispas upp. Vit chokladganaché200 gram vit choklad, hackad1,5 dl vispgräddeBörja med ganachén eftersom den behöver svalna helt innan den vispas upp. 200 gram vit choklad
Vit choklad ganache. Dessa cupcakes är perfekta för någon som inte tycker om saker som är för söta och älskar citron, dessutom är kombinationen mellan citron och vit choklad svår att slå
– Häll över chokladganachen (som inte får vara för varm och paja den vita chokladen). Inuti tårtan är det en ganache på mjölkchoklad och lite mörk choklad, daim, björnbär/hallon/blåbärsmousse, citronmousse och marängbotten
Den vita chokladen använde jag till en ganache som jag sedan toppade kakan med. Jag kände genast att jag måste prova att göra den med lime och vit choklad
Vispa ägg, strösocker och vaniljpulver vitt och riktigt pösigt. //This sponge cake pastry is really good and I love how the acid from the raspberries breaks off from the dark chocolateganache and vanilla sponge cake