Vit chokladkräm recept

Vit chokladkräm - vit chokladfluff

Vit chokladkräm - vit chokladfluff

300 g vitchoklad. 300 g vitchoklad. Denna krämen/fluffen kan du använda till både tårtor, bakverk men även servera som dessert med något gott tillbehör
Vit chokladkräm

Vit chokladkräm

Vitchokladkräm - Enkel och mycket god dessert. 150 g vit choklad. 150 g vit choklad. Tips. Kan förberedas dagen före servering om så önskas (4 port)
Vit chokladkräm med jordgubbar och sockerkrisp

Vit chokladkräm med jordgubbar och sockerkrisp

nu blev det vitchokladkräm istället och hur gott som helst, dessutom skulle man bara kunna ringla den här krämen över exempelvis en fruktsallad
Vit chokladkräm med bär

Vit chokladkräm med bär

Tillsätt sedan Hermesetas ströet och Créme fraichen och blanda det med chokladkrämen till en slät kräm
Vit Chokladkräm

Vit Chokladkräm

Mormors fenomenalt god chokladkräm. 200 g vit choklad (går även att göra med 70% choklad). 200 g vit choklad (går även att göra med 70% choklad)
Vit chokladkräm med citronmaräng

Vit chokladkräm med citronmaräng

Chokladkräm200 g vit choklad 4 ägg, vitor och gulor separerade. Citronmaräng3 äggvitor 2 dl strösocker 1 tsk citronsaft 1,5 citron, rivet skal av
Vit chokladkräm med blåbär

Vit chokladkräm med blåbär

Fyll på med chokladkräm och ställ i kylskåp några timmar. 150 g vit choklad. Häll blåbär och muskovadosocker i en bunke
Vit sockerfri chokladkräm

Vit sockerfri chokladkräm

Tillsätt sedan Hermesetas ströet och crème fraichen och blanda det med chokladkrämen till en slät kräm
Vit chokladkräm med kiwisorbet!

Vit chokladkräm med kiwisorbet!

Vitchokladkräm med kiwisorbet. Chokladkrämen är len och söt, sorbén är frisk och syrlig och passionsfruktskärnorna ger härligt Crunch
Vit chokladkräm med bär

Vit chokladkräm med bär

Efter kvällens grillning blev vi serverade vitchokladkräm med björnbär och små mandelbiskvier. Vitchokladkräm, 4 portioner150 g vit choklad1 ägg1 extra äggula0,5 dl florsocker3 dl crème fraïche----------bär efter smak och tycke, gärna björnbärSmält den vita chokladen över ett vattenbad. Vitchokladkräm, 4 portioner. 150 g vit choklad
Vit chokladkräm med blåbär

Vit chokladkräm med blåbär

Blanda blåbären försiktigt med citronsockret och myntan och servera till chokladkrämen. 200 g vit blockchoklad
Vit chokladkräm med frostade lingon

Vit chokladkräm med frostade lingon

Vänd försiktigt ner grädden i chokladkrämen, ta lite åt gången. 200 g vit choklad. Hacka chokladen och smält över vattenbad
Vit chokladkräm med jordgubbar

Vit chokladkräm med jordgubbar

vit choklad. 150 g vit choklad. Rensa och skiva jordgubbarna. Snitta upp vaniljstången och skrapa ur fröna