Vit chokladcheesecake utan ugn recept

Vit chokladcheesecake

Vit chokladcheesecake

5 dl Socker 4 st Ägg 200 g vit choklad (smälts i mikrovågsugn) 1. Ingredienser 150 g Digestivekex 100 g smält smör 400 g Philadelphiaost 0
Vit chokladcheesecake med jordgubbar

Vit chokladcheesecake med jordgubbar

1Cheesecake600 g färskost 135 g strösocker [1,5 dl] 1 vaniljstång 20 g vetemjöl [2 msk] 100 g gräddfil [1 dl] 110 g ägg [2 stycken] 30 g äggula [2 stycken] 150 g vit choklad
Vit chokladcheesecake

Vit chokladcheesecake

Separera gulorna från vitorna. Vänd varsamt ihop ostsmeten med grädde och vitorna. jag älskar vit choklad och cheesecake, så detta var ju en match made in heaven
Vit chokladcheesecake

Vit chokladcheesecake

Vispa grädden, den får inte bli allt för hård utan stanna när det bildas mjuka toppar. Cheesecake tycker väl typ alla om och denna med en botten av oreokex och sen glass med vitchoklad går inte av för hackor alltså
Vit chokladcheesecake med svarta vinbär

Vit chokladcheesecake med svarta vinbär

För att göra mönstret droppar man lite av svartvinbärsåsen som prickar i en spiral och drar sedan med en tandpetare igenom alla prickar utan att lyfta upp den
Vit och mörk chokladcheesecake

Vit och mörk chokladcheesecake

Rör ner den smälta mörka/ljusa blockchokladen i den ena skålen och den smälta vita blockchokladen i den andra
Vit chokladcheesecake med getost!

Vit chokladcheesecake med getost!

Vitchokladcheesecake med getost på pepparkasbotten. Något jag har hunnit baka är en vit choklad cheesecake med getost på en pepparkakasbotten
Chokladcheesecake med vit choklad- och hallonganache

Chokladcheesecake med vit choklad- och hallonganache

FyllningSmält chokladen över vattenbad eller i mikrovågsugn. Den här cheesecaken är en frozen variant med en cookie botten på chocolate chip cookies, en färskostfyllning med mörk choklad och en topping på vit choklad och hallon - behöver jag säga något mer
Vit chokladcheesecake

Vit chokladcheesecake

vit choklad (smälts i mikrovågsugn). Börja med botten. smula digestivekexen och blanda med smör. Täck botten i en springform med blandningen och förgrädda vid 175° i cirka 3–4 minuter
Vit chokladcheesecake

Vit chokladcheesecake

100 g vit choklad. Krossa kexen, gärna i matberedare och blanda med smält smör. Tryck ut i en rund form med löstagbar botten och grädda 175° i 10 minuter
Chokladcheesecake

Chokladcheesecake

Vispa äggvitor och socker till hårt skum. Rör ned grädden och de vispade äggvitorna i färskostblandningen
Trippel Chokladcheesecake

Trippel Chokladcheesecake

Separera äggen - gulorna i en skål och vitorna i en skål. Den uppskattades stort vill jag lova, och den är ju så klart inte bara god, utan även fantastiskt rolig att skära i, när man ser de olika lagren