Här har ni en gudomligt god vitchokladcheesecake. Vit choklad och hallon gifter sig så bra. Den vita chokladen som är rätt så söt och sen syrligheten hos hallon
Bryt sönder och smält den vita chokladen över vattenbad. 200 gr digestivekex75 gr smält smör100 gr vit choklad400 gr philadelphiaost250 gr kesella1 dl strösocker3 äggTopping. 4 dl crème fraiche1 vaniljstångVärm ugnen till 175 grader. Grädda botten ca 10 minuter, ta ut botten och sänk ugnsvärmen till 150 grader. 100 gr vit choklad. Värm ugnen till 175 grader
Blanda ihop och häll i en ugnsfast form. Chokladcheesecake med vit chokladmousse. Cheesecaken blev lagom söt, krämig och med ett fluffigt lager av vit chokladmousse på toppen
VITCHOKLADCHEESECAKE med GRANATÄPPELSIRAP. Det här är en söt cheesecake där sötman och krämigheten från den vita chokladen möts av syrligheten hos granatäpplet
Ta formen ur ugnen. Lägg den vita chokladen i en rostfri bunke, smält den över vattenbad. Sätt ugnen på 180 grader. Klä en springform med mördegen och förgrädda den i ugn 20 minuter. Sänk ugnstemperaturen till 130 grader. Baka i ugn ytterligare 20 minuter. 100 g vit choklad, i bitar
Ställ i mitten av ugnen på 175 grader i ca 40 min. 100 g vit blockchoklad. Botten. Smula digestivekexen (ett tips är att lägga kexen i en liten plastpåse och sen krossa med en kavel)
Vitchokladcheesecake med mango. 75 g smör, smält i mikrovågsugn. 100 g vit choklad, smält i mikrovågsugn. Sätt ugnen på 150 grader C. 100 g vit choklad
Vispa äggen med sockret tills det blir vitt och pösigt. Tårtan är en underbar skapelse bestående av en alldeles lagom kladdig chokladbotten, fylld med sammetslen chokladcheesecake och toppad med krämiga, halvsmälta after eight