Vispa creme fraiche recept

Cupcakes, grundrecept

Cupcakes, grundrecept

Vispa ägg och socker poröst. Häll i crème fraiche och smält smör. ¾ dl créme fraiche. Sätt ugnen på 175°. Rör ner alla torra ingredienser och blanda väl
Rårakor med löjrom och vispad crème fraiche

Rårakor med löjrom och vispad crème fraiche

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Rårakor 8 st fast potatis , medelstora 0 salt 0 svartpeppar , nymalen 0 , till stekning Vispad crème fraiche 2 dl crème fraiche 1 msk citronsaft Tillbehör 100 gram löjrom 0,5 dl färsk dill , fint hackad 0,5 dl fänkål , fint skuren 0,5 dl röd lök , fint hackad 0,5 dl färsk gräslök , fint hackad Köp receptet
Nektarinpaj med vispad crème fraiche

Nektarinpaj med vispad crème fraiche

Vispa crème fraiche under tiden. Och vispar man 34-procentig crème fraiche (funkar precis som vispgrädde) får man en smakbrytning utan vispgräddens sötma. 2 dl crème fraiche, 34 %. 2 dl crème fraiche
Morotskaka med vispad creme fraiche och rostad kokos.

Morotskaka med vispad creme fraiche och rostad kokos.

Morotskaka med vispadcremefraiche och rostad kokos. En sak som är viktig att poängtera är att när man börjar vispacreme fraich blir den lös men när du sen har vispat ett tag så blir den fluffig
Crème fraiche Franska Örter

Crème fraiche Franska Örter

Blanda försiktigt så att crème fraichen behåller sin fasta konsistens, blir den för lös går det utmärkt att vispa den för att få tillbaks en fast form

Crème fraiche glass

Vispa äggvitorna till hårt skum. Blanda vaniljskrapet med äggulorna, socker, vanillinsocker, det rivna skalet och saften av citronen med cremefraiche
Saftig päronkaka

Saftig päronkaka

Tillsätt smör och vänd försiktigt ned vispade äggulan och vispgrädden i krämen. glass , grädde eller cremefraiche
Grillad chokladkaka med mandelmassa

Grillad chokladkaka med mandelmassa

Rör samman och häll sedan i CremeFraiche och de vispade äggen. 5 dl créme fraiche. 2 vispade ägg. Smält smör, vatten och 100 g av den hackade mörka chokladen under konstant omrörning på svag värme