Det är vinegretten, eller dressingen som är hela hemligheten. Dressingen slår jag över en lite grövre sallad, det kan vara strimlad vitkål, kinakål, urkärnad gurka, vaxbönor, riven morot etc etc
Servera med valfri dressing eller vinegrett. Koka pastan och skölj sedan med kallt vatten, dels för att göra den kall, dels för att den inte ska mjukna mer, vilket den gör när den är varm
Blanda samman alla ingredienserna till vinegretten förutom myntan. Värm upp olivolja i en kastrull och lägg i gurkan och ärterna hastigt så de bara blir lite varma, avsluta med att hälla över dressingen och smaksätt med hackade mynta, salt och peppar
Blanda sedan ner vinegretten, gurkan och granatäppelkärnorna. Stekt halloumi är ren skär magi på gaffeln tillsammans med quinoa, gurka, granatäpple och en dressing med fransk senap
Vill ni hellre gå åt pizzahållet så gör en vinegrette med olja, äppelcidervinäger, salt & peppar. Kompensera med en krämigare kålsallad eller annan dressing
Sen lägger man den i en plastpåse och häller på vinegrett-dressing. Förslut påsen (försök pressa ut luften) och kläm sedan på kålen så den mosar till sig lite och umgås riktigt intimt med dressingen
Vinegrette. Det är bra om man gör dressingarna innan. Lägg upp en hög biff på varje portion medan köttet fortfarande är varmt, häll på lite dressing och lite rostade sesamfrön