Sedan gjord jag en god och enkel vinegrette till. 1 tsk balsamvinäger. 1 tsk balsamvinäger. Nom nom, hade lite biff kvar efter jag hade gjort Biff wellington i skolan
Rör ihop vinegretten. Vid servering slår du vinegretten över rödkålen och blandar runt. 1,5 tsk grovkornig senap, 2 msk vit balsamvinäger, 1 tsk flytande honung, 0, 75 dl neutral olja samt lite salt och nymalen svartpeppar. 2 msk vit balsamvinäger
Häll av bönorna och smaksätt med vinegrette gjord på 1 msk vit balsamvinäger, 2 msk olivolja samt salt och nymalen svartpeppar. 1 msk vit balsamvinäger
Vinegretten gör du med valfri vinäger, jag gillar ex. ljus eller mörk balsamvinäger. Lite salt och nymalen svartpeppar hör så klart också hemma i vinegretten
Blanda olivoljan med Balsamvinägern, basilikan, sötrix, pepparn och smaka av med salt. 2msk Ekologisk balsamvinäger. Häll i vinegretten och blanda väl och låt stå i 30 minuter. 2msk Ekologisk balsamvinäger
Fortsätt med vinegretten. Vispa runt och rör sedan ner blomkål och broccoli i örtvinegretten. Häll över örtöljan i salladsskålen och tillsätt 1 msk vit balsamvinäger (eller vitvinsvinäger) samt salt och nymalen svartpeppar