Vin till rödbetssoppa recept

Rödbetssoppa

Rödbetssoppa

Lägg i rödbetor och lök och koka under lock på svag värme tills rödbetorna är mjuka, 20-30 min. 1 dl vitt vin. 1 msk svartvinbärssaft
Rödbetssoppa med vitlöksbröd

Rödbetssoppa med vitlöksbröd

Häll på vatrten, buljongtärningar, vin och svartpeppar. Men som alltid när det äts soppa är det tillbehören som gör middagen till en hel måltid

God Rödbetssoppa

Häll i oljan och tillsätt vatten, vin, grönsaksbuljong, peppar, salt och eventuellt lagerblad. 1 dl veganskt vin (rött eller vitt). Koka upp soppan och låt småputtra på låg värme i 25-30 minuter, tills rödbetorna och potatisen blivit mjuka. 1 dl veganskt vin (rött eller vitt)
Mer än en vanlig rödbetssoppa

Mer än en vanlig rödbetssoppa

Fräs strimlorna i smöret några minuter, tillsätt sedan vin, vatten, timjan och buljongtärningar. Smaka av soppan med salt, peppar och crema di balsamico (eller en mindre mängd balsamvinäger)
Tisdag

Tisdag

Vi lyckades tappa bort Vincent två gånger där inne dessutom så halva tiden gick åt till att leta reda på honom
EN SVENSK RÖD BETA I SÄSONG

EN SVENSK RÖD BETA I SÄSONG

vitt vintill avsmakning. Smaksätt med salt, vitpeppar, vitt vin, lite ingefära. Lycka till och handla svenskt

Annis rödbetssoppa

Servera med ett gott bröd och ett glas kallt vitt vin. Proportionerna och vilka grönsaker som är med varierar från gång till gång, det här var vad jag hade hemma den här gången

Borsjtj, Spatziba

rödbeta, morot, potatis, buljong, rött vin/matlagningsvin, citronsaft, lagerblad, dragon-,basilika & timjankvistar, svartpeppar & saltRiv rotfrukterna grovt & låt koka tills mjukaIngredienser smetana- & chèvrecrème