Jag är en av de utvalda svenska matbloggare som fått äran att komponera ihop ett recept till en av Cono Surs viner i en recepttävling där vi är flera matbloggare från Sverige, Storbritannien, Finland och Irland som deltar i tävlingen om huvudvinsten som kommer att vara en resa till Chile för att besöka Cono surs anläggningar, cono sur vineyards & winery, för mig och en vän, vilken dröm…
Slå på vatten, vin och fond låt reducera till hälften. Sila av såsen till en ny kastrull. Lammfilé. Till det drack vi en Diemersfontein Coffee Pinotage (Gardo & Morris) från Sydafrika som hade precis som namnet på vinet säger, en smak av kaffe men även vanilj och hallon, ett intressant och kraftigare rödvin som passar bra till lamm
Jaa och så hade vi förstås ett gott vintill maten. ) ska gå på en vinprovning. För mannen och jag ser egentligen extra mycket fram emot kvällen eftersom vi (tillsammans
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Det gratinerade moset med smak av bacon och parmesanost gifter sig otroligt bra med köttet och såsen – vill man ta måltiden till ytterligare en nivå gör man egen bearnaisesås också