Servera med fördel till olika slags vilt eller varför inte till en god ryggbiff. Nu på hösten när man kan få tag i färska kantareller är det härligt att laga till en riktigt fyllig kantarellsås
lax med en sås på vilt och kantarellfond och lingon lixom. Servera laxen med såsen och broccoli eller pressad potatis om man hellre föredrar det och vill ha mer kolhydrater
¾ dl koncentrerad vilt- och kantarellfond. Skär svampen i mindre bitar och hacka löken. Fräs hacket i smör tills det blir torrt och glansigt utan att det får färg
Servera köttet i såsen direkt ur grytan eller fördela köttet på tallrikar tillsammans med rotfrukter och stekta kantareller och servera såsen vid sidan om
Sås. Häll såsen över biffarna och servera med ugnsstekta rotsaker. Sås. 5 msk vilt och kantarellfond. Häll mjölken över ströbrödet och låt svälla några minuter
lax med en sås på vilt och kantarellfond och lingon lixom. Servera laxen med såsen och broccoli eller pressad potatis om man hellre föredrar det och vill ha mer kolhydrater