Vilket vin till kokta rödbetor recept

en sjöman älskar… biff & vin?

en sjöman älskar… biff & vin?

se, vilket är ett trevligt ganska lätt middle of the road vin. lättdrucket, välgjort och lättgillat – passar väl till mat men också som sällskapsvin
Vegetarisk lasagne med keso

Vegetarisk lasagne med keso

Oavsett vilket blir lasagnen alltid lika god. I med tomater, vin, kryddor, salt och peppar. Fräs löken i lite olivolja och salt tills den är mjuk
Veganska rödbetsbiffar

Veganska rödbetsbiffar

Smakrika och saftiga rödbetsbiffar som med fördel steks i lite cocosolja, vilket ger en härligt god smak
Sveriges bäste Skreirecept…

Sveriges bäste Skreirecept…

T ex att låta fiskfiléerna dra ett dygn i saltlag, vilket ger en fin konsistens till fisken och en utvecklad havssmak
Poke bowl

Poke bowl

Den innehåller fem delar vilket kanske känns som mycket. Avnjuts bäst i gott sällskap och gärna med ett gott vitt vin
Glöggkalas

Glöggkalas

Men jag hade mulled cider också, vilket alltid går åt. Jag provade att göra egen glögg eftersom den som finns att tillgå i den svenska butiken är den vanliga tråk-vinglöggen från Blossa
Italieninspirerad

Italieninspirerad

Oftast ser det kanske inte så märkvärdigt ut, men vilket kött man får. Jag har lagt in soltorkade tomater som vi fick smaka när vi besökte en agriturismo/vingård på resan
Intervju med Johan Kullberg

Intervju med Johan Kullberg

Det är svårt, det beror på vilken dag det är och vilket humör jag är på, men om jag ska välja en sak som jag lägger på så är det flap meat, som jag grillar till stekgraden rare, lägger i en bunke, låter blodet rinna väck, snabbt på grillen igen när blodet är väck för att värma på, ner i bunken, på med en röra jag gör på persilja, salt, vitlök, smör, olja, chili, rödlök och äppelcidervinäger, viftar runt, äter med händerna, ur bunken, låter ingen annan smaka
Intervju med Johan Nicklasson

Intervju med Johan Nicklasson

Vilket är det bästa tillbehörettill grillat. Vilket är ditt bästa grillminne. Till dig och din familj hade jag grillat min ”Paradrätt” Reversed renfile med rödvinssås med lingon och blåbär