Min glutenfria pizzabotten gjorde jag med Universalbakmix från Urtekram, men du kan välja precis vilken sorts pizzabotten du vill, hemgjord eller kanske färdig pizzabotten från något märke du gillar
Pizza med grön sparris och parmesanost, till en mindre pizzabotten. Färsk sparris visade sej också ligga väldigt bra på pizzan i sällskap med hyvlad parmesanost, det kommer vi absolut att göra flera gånger
Den färdiga glutenfria pizzabotten är bekväm att ha på lut i kylen och är i mitt tycke riktigt god, men självklart kan du använda vilken sorts pizzabotten du vill och i övrigt följa receptet
Det beror på vilken ambitionsnivå du har. Denna pizza passar bra för dig som äter lågkolhydratkost. Strö på ost, om du äter det, och toppa sedan med dina favoritpålägg
Om du dessutom blandar ner till exempel vitlök, ljus soja och lite kryddor kan du få en riktigt djup och umamirik kräm som lätt slår ostvilken dag som helst
Vilkenost är egentligen bäst. Jag började skissa på ugnen i AutoCad, kollade runt lite hur de var uppbyggda, hur skorstenen ska placeras, vilken sten som fungerar i botten osv
Vilken ära. Bred över din favorit-tomatsås, ost och vad du vill dekorera pizzan med. Jag hade MIN favorittomatasås, recepetet har jag fått av min dotter Jessica, champinjoner, ost, lök och tomater