Lägg över i en gryta. Servera grytan med potatismos med persilja. 1 Putsa köttet, skär i grytbitar. 2 Fräs schalottenlöken i stekpannan och lägg över i grytan. Rör ihop maizena med 1 msk tranbärsjuice och rör ner i grytan. 5 Tillsätt svampen och lingonen till grytan precis före servering. 800 g vildsvinskött
Bryn grytbitar, fläsk och korv i omgångar. 2 kg grytbitar av vildsvin. 2 kg grytbitar av vildsvin. Ett härligt långkok som sköter sig självt över natten
Bryn grytbitar, fläsk och korv i omgångar. 2 kg grytbitar av vildsvin. 2 kg grytbitar av vildsvin. Ett härligt långkok som sköter sig självt över natten
Se till att grytbitarna är väl putsade, inga hinnor och senor kvar. 600 g vildsvinsgrytbitar. Bryn dem ihop med hackad vitlök och schalottenlök, tillsätt peppar och bryn tills det fått fin färg
Använd dig av grytbitar av till exempel älg, hjort, ren, vildsvin eller rådjur. Tänk på att receptet är beräknat efter grytbitar så använder du skav kan du korta ner koktiden en timme
Bryn köttet runtom i smör i en stekgryta tillsammans med grytbenen. Jag valde dock att koka och servera potatisen bredvid på traditionellt sätt till gryta
Bryn kött, svamp och bacon hastigt i omgångar i en panna och lägg sedan över i en större gryta. Fyll grytan med rödvinet och vatten så det täcker alla ingredienser