4) Blanda ströbrödblandningen och färsen till en jämn smet. 1 kg Vildsvinsfärs. 1) Blanda ströbröd med grädde, ägg, soya, kalvfond, timjan och svartpeppar i en bunke
Blanda färsen och äggulan med salt och peppar. Platta ut vildsvinsköttet, salta och peppra. Fördela färsen på köttskivorna, rulla ihop och fäst med en tandpetare så inte rulladerna rullas upp under stekningen
Se till att inte bara färsen och grädden är så kall som möjligt, utan även matberedaren. Låt även den stå en stund i frysen eller kylen innan du börjar för att förhindra att färsen blir för varm, vilket kan leda till att smeten separerar
Fördela färsen i en långpanna. Vildsvin är riktigt trevligt kött. Strö ut kryddorna över färsen. Här gör vi ölkorv på vildsvin, med vitlök, örter och chili,
Blanda med ströbröd och färs till en jämn smet. Mina föräldrar fyllde på med Vildsvin i helgen när de var här så passade på att bjuda svärföräldrarna på lite Vildsvinsbiffar
Blanda sist i färsen och låt den sen "sätta" sig en stund innan du steker biffarna på medelvärme. 400-500 g vildsvinsfärs eller rådjursfärs. 1 kruka färsk basilika
Har fått till en himla bra variant på vildsvin som finns med i vår kokbok och ligger i den stora pappershögen med recept som jag skall korrekturläsa idag