Vietnamesiska vårrullar recept

Vietnamesiska Vårrullar

Vietnamesiska Vårrullar

5½msk sötning8cl hett vatten6cl fisksås2tsk risvinäger2msk färskpressad lime2 pressade vitlöksklyftor1 färsk chili finstrimladBlanda allting i en skål och servera som dipsås till vårrullarna
Vietnamesiska vårrullar

Vietnamesiska vårrullar

Såg receptet i SvD för någon vecka sedan. Väldigt frächt och nästan ingen tillagning alls, som vanligt så följde jag inte receptet slaviskt utan gjorde som jag tyckte
Vietnamesiska vårrullar

Vietnamesiska vårrullar

Vietnamesiskavårrullar passar bra till förrätt, på buffén eller som en liten kvällsrätt. Försök att rulla fasta rullar så går det lättare att dela dem inför serveringen
Vietnamesiska vårrullar


Vietnamesiska vårrullar


8-10 runda rispapper, finns i asiatiska hyllan
. 150 g glasnudlar, ­vermicelli

Vietnamesiska vårrullar - Jessica Frejs recept

Vietnamesiska vårrullar - Jessica Frejs recept

Vårrullar36 rispapper 4 morötter, strimlade eller rivna 2 stjälk salladslök 1 gurka, strimlad 2 avokador, i bitar 60 g spenat 180 g böngroddar 400 g kyckling, tillagad och kall (eller räkor och rå lax) 100 g cashewnötter 1 kruka koriander 1 kruka thaibasilika 1 limefrukt, i klyftor
Vietnamesiska Vårrullar

Vietnamesiska Vårrullar

VietnamesiskaVårrullar görs med rispapper. Vårrullar. Vietnamesiskavårrullar,. Vårrullar. VietnamesiskaVårrullar görs med rispapper
Vietnamesiska vårrullar med dipp

Vietnamesiska vårrullar med dipp

Vårrullar8 rispapper 150 g glasnudlar, kokta och avrunna 250 g böngroddar 2 morötter, skuren i tunna stavar 1 gurka, skuren i tunna stavar 2 salladslökar, skuren i fina strimlor 0,5 isbergssallad, skuren i fina strimlor 1 kruka färsk koriander