Deg. Ganska ofta blir det dessa saftiga och goda piroger som hamnar i kylväska. Degen. Det är så smidigt att ta med piroger för det behövs inga tallrikar eller bestick för att äta dem, vilket är en fördel om man måste äta i bilen
Tillsätt socker, salt och så mycket vetemjölmatt du får en smidig deg. En sak som är väldigt bra med piroger är att de går att äta som i princip vilken måltid som helst
Vegetariska filodegspiroger med garam masalakryddad linsröra. På tal om paj så ägnade jag förra helgen åt att hålla en kurs i just paj- och pirogbakning i min hemort Gislaved
Det funkar att göra snabba och enkla godsaker att bjuda på vid spontanfika, efterrätter efter en middagsbjudning men också piroger, pajer, eller knyten som jag gjorde igår
Så helt vegetariskt. Receptet hittade jag på Zeinas Kitchen och även om du inte gör just denna fyllningen så kan jag varmt rekommendera degen, den blir väldigt fluffig och fin och har väldans mycket smak
har en mjuk deg som lossnar från skålens kanter. Vegetariska piroger. Kavla degen till. rundlar och fyll med soyafyllningen och vik över halva degen och nyp ihop