Men dessa vegetariskapirogerna passar många och därför får de en egen bloggpost. Pensla till sist pirogerna med lite olivolja och strössla över lite havssalt
M. i. n. y. a. f. v. o. r. t. g. e. j. ä. l. d. J. b. å. p. c. h. ,. k. m. s. u. R. E. C. P. T. 4. ö. F. 1. 2. O. é. S. &. G. Ö. K. L. V. 0. A. w. t M. d l
Men innan dess är det såklart dags för ännu ett vegetariskt recept och denna gång blir det piroger gjorda på glutenfri smördeg och en krämig sötpotatisfyllning
har du ingen muffinsform kan du göra knyten eller piroger istället, lika gott det. Jag serverade mina med edamamebönor som jag slungat i rökt olivolja, citronsaft och basilika samt en pestoyoghurt smaksatt med srirachamajo (låter kanske weird men kombon funkade utan problem, iaf tyckte mina smaklökar det)
Testade göra glutenfria piroger till middagen som vi åt med chililax. Piroger är bra just för att man kan variera fyllningen och smaken hur som helst, denna gång gjorde jag en vegetarisk variant
Piroger, fyllda med salladslök och trattkantarellstuvning. När man som jag gärna höftar i ingredienser när jag lagar mat behövs det några omgångar för att hitta tillbaka de gånger jag glömmer skriva upp vad jag håller på med där