Vi bjöd på en härlig påsklunch bestående av morotslax (se här), kokt potatis, kokta ägg samt den här supergoda vegetariska varianten av romsås, gjord på caviart istället för ishavsrom
IngredienserBakpotatisarRomsås, här hittar du vårt recept på den "Vegetariskaromsåsen" Gör så här. Många av våra minervapotatisar i stadsodlingen blev bakpotatisstora och var fantastiska i både smak och konsistens
Romsås. 1/2 – 1 burk röd eller svart rom (den svarta rommen färgar ner creme fraichen så att den blir en ljuslila röra, om du inte gillar det så använd istället den vegetariska tångrommen)
Det gäller även den här enkla, vegetariska rätten. Jag placerade mig i köket under några dagar och lagade marinerad fläskytterfilé & oumph, pastasallad och ungstekt röding med romsås
Ett parallellt vegetariskt eller veganskt recept finns också. Det här är en jätte enkel och raffinerad cocktail av matjesill, rödlök, finhackat ägg och romsås
Det är mycket prat om att man skall grilla mer vegetariskt, har du något förslag på recept. En riktigt fin biffsallad med asiatiska smaker och en god rökt vitlöksdipp och grillat bröd till förrätt, till huvudrätt hade jag bjudit på en hel varmrökt lax, färskpotatis, romsås och sallad
Det blir inte så mycket enklare än så här, passar kanon till fisk eller vegetariska biffar. Det blir inte så mycket enklare än så här, passar kanon till fisk eller vegetariska biffar