Häll på de krossadetomaterna och vatten. Finstrimla de soltorkade tomaterna och lägg i dem också. Idag var en sådan dag och jag vill verkligen säga att du måste prova den här vegetariskapastasåsen/grytan
Häll i tomaterna och ha i saltet, harissan och lagerbladet. Grytan innehåller bland annat champinjoner, katrinplommon och haricots verts (gröna bönor) och är smaksatt med harissa och en härlig kryddblandning, ras el hanout, som jag hittade på bloggen 'Strenght and sunshine' (se här)
Häll i krossadetomater, låt puttra några min innan du lägger i kikärtorna och sambal olek. (har du svamp i, steker du dem tillsammans med löken och paprikan)
Det finns en hel massa gott man kan trolla fram med linserna, biffar, fiskgryta, soppa, Mullygatawny soppa (ni vet den där som grevinnan äter på nyårsafton), ja man kan faktiskt till och med baka kakor med linser i
Fräs rivet i en grytamed olja. Kategorin vegetariskt börjar så sakteliga ökas på här i Min Lilla Kokvrå, använd sökfunktionen här i listen till höger så får du upp inläggen medvegetariska recept, och det mest klickade är vegetariska höstbiffar
Fräs hackad lök och vitlök i en gryta. Tillsätt squash och krossadetomater. Börja med linserna. Krydda med lantbuljong, oregano och rökt paprika och låt puttra i ca tio minuter