Pizzabullar kan man nämligen göra med en väldigt god vegetariskfyllning också kan ni tro. Grundreceptet är precis samma som det vi tidigare lagt upp, men för enkelhetens skull så kommer det i repris här och hack i häl kommer fyllningen
Lägg på pastaplattor och varva sedan fyllning och pastaplattor. Idag var det kylskåpsrensning och vi lyckades skrapa ihop till en vegetarisk lasagne som blev makalöst god
Varva sedan fyllningen med lasagneplattor och strö cheddarost på toppen. Så här gör du. 40 minuter. Sätt ugnen på 200 grader (eller enligt angivelser på lasagnepaketet)
Fyllning. 1 ägg Fyllning. Den här typen av gratäng brukade jag laga ibland när vi fortfarande åt fisk. Nu äter vi ju inte fisk längre men jag vill ändå fortsätta göra dessa smidiga så kallade 'allt i ett gratänger'
Tillaga fyllningarna. Bred på hela äggfyllningen. Bred på hela ärtfyllningen. Bröd750 g formbröd, 18 kantskurna skivor (Jag använde Pågen Längtan fullkornsråg malt)Äggfyllning6 kokta äggGräddfilVitpeppar, saltPersiljaMosa de hårdkokta äggen, blanda med gräddfil till lagom bredbar konsistens. Ärtfyllning250 g ärtor (Jag använde Findus frysta små fina ärter, tinade)1 msk olivolja ½ tsk saltMixa till en jämn massa med en stavmixer