Förutom kåldolmar är det här min favoriträtt när det gäller husmanskost, just därför blev jag löjligt mallig när jag lyckades få till ett par vegetariskabiffar som blev alldeles perfekta i konsistensen
Har inte haft tid att lägga upp receptet förns nu men till middag så testade jag att laga ett recept på en vegetarisk version av Biff á la Lindström till familjen
gott, enkelt, utan konserveringsmedel och vegetariskt. Rödbetsbiffar à la lindström, jordnötsbiffar och lemon masala burger från Ekko gardenLäs och jubla
Prova gärna att byta ut färsen mot en vegetarisk variant, minst lika gott med desto mer klimatsmart. Både rödbetor och kapris återfinns även i biff à la Lindström, denna klassiker som kan serveras med alltifrån ättiksgurka och senap till stekt ägg och brynt smör
Ta upp Lindströmarna och vispa ur stekpannan med japansk soja och vatten eller buljong. Forma färsen till 6 jämnstora biffar. Stek biffarna i olja ca 2 min på varje sida