De är dels svenska, de gör dels jättegoda och bra produkter (jag är småberoende av havregrädden i min matlagning) och de tar dessutom ett otroligt nödvändigt och skitroligt krig med den jättelika mjölkindustrin med sin ”Wow, no Cow” kampanj
Nu så här efter påsken är jag ganska trött på tung mat och sötsaker. – Våfflor med veganskagen. Stor bonus på att rätten är lyxig och lättlagad (= bra bjudmat)
Blanda samman margarin och mjöl för hand eller i matberedare till en grynig massa. 2-3 dl riven vegansk ost (gärna Jeezly från Astrid och aporna). ägg, äggfri, blogg, broccoli, broccolipaj, lunch, mat, matpaj, middag, mjölkfri, paj, pajrecept, purjolök, recept, utan, vegan, veganblogg, vegankocken, veganrecept, vegansk, veganskt, vegetarisk 125 g mjölkfritt margarin. 2-3 dl riven vegansk ost (gärna Jeezly från Astrid och aporna)
Lagat veganskmat har jag gjort länge, det fungerar bra även i en vegetarisk livsstil, men att baka utan ägg och mjölk har jag förut inte riktigt provat på
Kör allt väl i en mixer, spara det som blir över det blir en otroligt god sås till nästan all mat. 40 g soltorkad tomat hackad. 500 g tomater. 125 g soltorkade tomater. 40 g soltorkad tomat hackad. 500 g tomater. 125 g soltorkade tomater
I vanliga fall har jag ju alltid salt i min mat, men nu har jag försökt att krydda mer med färska kryddor istället Delar med mig av receptet på maten jag gjorde här nedanför Hittade ett recept på Ica som jag utgick ifrån, men sen gjorde jag lite som jag själv ville, bytte ut lite och tillsatte lite