Vatten citron ingefära honung recept

Ingefära, honung och citron

Ingefära, honung och citron

Värm upp vatten på spisen och ställ av innan det börjar koka. Pressa citronen och häll i saften i tillbringaren
Ingefärsshot med citron och honung

Ingefärsshot med citron och honung

En kompis tipsade om en frukostshot med ingefära, honung och vatten. Bra mat, så mycket sömn vi kan få, d-vitamin, Holistic Reds, vatten, c-vitamin och lite annat
Ingefärsshot med citron och honung

Ingefärsshot med citron och honung

Lägg i en kastrull och fyll på med vatten. Tvätta och torka ingefäran och riv den sedan på den grova sidan av rivjärnet (behöver ej skalas)
Shot på ingefära och citron!

Shot på ingefära och citron!

Rör i honung och citronsaft. Sila bort ingefäran. Ca 2 dl riven färsk ingefära 4-5 dl vatten1 dl citronsaft2-3 msk honung Koka upp vatten och ingefäraLåt stå ett tag. - Läs hela inlägget här Ca 2 dl riven färsk ingefära. 4-5 dl vatten. 1 dl citronsaft. 2-3 msk honung
Ingefärsshot med citron och honung

Ingefärsshot med citron och honung

Kände redan igår att det kliade i halsen och att något var på gång, så jag tog och värmde (för koka får man inte göra, då försvinner ingefärans och honungens egenskaper) denna dunderkur som florerar på nätet
Glow Smoothie med blodapelsin, ingefära och honung

Glow Smoothie med blodapelsin, ingefära och honung

Glow Smoothie med blodapelsin, ingefära och honung (stort glas). 1 skalad blodapelsin (eller vanlig)1/2 citron , juicen2 msk honung1 banan1 liten bit ingefära (skalad)2-3 dl vatten. 1/2 citron. 2 msk honung. 1 liten bit ingefära (skalad)
Shot med ingefära, citron och chili

Shot med ingefära, citron och chili

½ dl honung. Häromdagen gjorde jag citron- & ingefärashots med chili. Skölj ingefäran och riv den grovt, du behöver inte skala den
Laxsida med ingefära, honung och vitlök

Laxsida med ingefära, honung och vitlök

Häll på kokande vatten så det täcker och någon centimeter över, lägg i kycklingbuljongen och salt och rör om tills buljongtärningen lösts upp

Halspastiller med citron och honung.

Blanda socker och vatten och låt det koka upp. Nästa gång tänker jag testa att använda färsk ingefära istället för mald