Tillsätt den varma mjölken under omrörning. Nu börjar man märka att vintern snart är här. Jag önskar att jag hade gjort denna dessert lite tidigare då den passar perfekt under november och hösten, men inte lika bra på vintern
Alla på höst/vinter dessutom. Nu har jag hittat en ny hobby, tårtmakeri. Hur kul som helst, men tyvärr ingen hobby man kan syssla med varje kväll efter jobbet, eller ens varje vecka
Just Atlas har dessutom den absolut godaste buffémat jag stött på här i Turkiet, riktigt vällagad och god husmanskost med en stor variation på sallader, mezerätter och desserter för den som gillar det
I Indien serveras den inte bara som efterrätt, utan också som frukost på vintern. Jag tyckte att det var kul att prova den här indiska efterrätten för att den var lite originell och olik västerländska desserter
=) Receptet kommer från kokboken "Vinterns Söta". Till dessert framför schlagerfestivalen i helgen hade jag gjort i ordning en frusen fluffig och helt underbart god polkagrispaj
Nu anser ju jag att polkagrisar är en delikatess året runt, inte bara till vinter och jul. Receptet är inspirerat från en av mina husgurus inom bakning och desserter David Lebovitz
Mitt i den smällkalla vintern i början av januari reser vi iväg och hamnar någonstans på gränsen mellan Texas och Mexico där god mat och dryck håller oss varma
Rör ner gelatinet i den varma gräddblandningen och rör lite så att allt gelatin löses upp. För det är ju ändå vinter trots att julen snart ska dansas ut