½ kg oskalade räkor ( men det går bra med färdig skalade också). Smörgåstårtan görs i fyra lager. Blanda ihop den fint delade skinkanmed crème fraiche, hackad purjolök (halva purjolöken) och 1½ dl riven ost, krydda med cayennepeppar, paprikapulver och peppar. 150 g rökt skinka
Rör över mjöl och späd med grädden. Krydda med salt och vitpeppar. Servera med sallad. Stek skinka, purjo och bacon till fyllning 2. Lägg fyllning 2 över detta och garnera med tomat och ost. 150 g strimlad skinka
Hacka löken och skär skinkan och champinjonerna i bitar och låt fräsa med en stund. Bred resten av röran och lägg skivade tomater över, strö på rikligt med riven ost
Bred ut resterande fyllning och täck med de sista bröden. Bred ut hälften av fyllningen på bröden och täck med ytterligare 3 bröd. 300 g rökt skinka. 150 g rökt skinka
Tacofärs, ost och skinka, soltorkade tomater och fetaost, BBQ-kyckling eller något annat gott. Varmsmörgåstårta har jag inte gjort på länge och jag blev så sugen på något enkelt att laga som inte krävde så mycket tankeverksamhet