Men varmsmörgåstårta som är så gott. "Smörgåstårta ska vara kall" - äsch vilket skitsnack. Varva hönökaka och fyllning (lägg den direkt på bakpappersklädd plåt)
Lägg nu denna röra på första hönökakan. Smörgåstårtan görs i fyra lager. Blanda ihop de 3 kokta äggen som hackas och 6 msk kaviar, 1 hackad purjolök och de skalade räkorna och 1/3 av majonnäs mixen (se lager nr 4) till en röra som läggs ut på hönökaka nr 3. vispa 2 äggvitor till hårt skum, blanda sen försiktigt ner 16 msk Majonnäs i den hårt vispade äggvitan. 4 halvmånar hönökaka. 5 ägg ( 3 som ska kokas och två som vi endast använder ägg vitan av)
) Maria berättade att hon brukade göra en uppskattad bjudvariant av smörgåstårta som innehåller både en varmrörd baconröra och en kall creme fraiche- och äggfyllning