Romansallad, ½ purjolök, salt, peppar, citron, smör. Romansallad. Strimla romansallad och purjolök och fräs i smör i ca två-tre minuter tills den är mjuk men fortfarande lite krispig
Jag fick inspiration från grillad romansallad som ansågs vara det trendiga att grilla i somras. Om det inte fanns något som hette "varm omelettsallad" innan så finns det nu - för det var exakt en sådan jag gjorde till lunch idag
I min har jag romansallad, knaprigt stekt bacon, rödlök, gurka, krutonger på rostat mörkt bröd skuren i små bitar, caesardressing, balsamico, massa hyvlad färsk parmesanost samt godaste kycklingen i tunna skivor
Låt den bli varm och ställ sedan åt sidan. Jag har haft en bunt romansallad i kylen i ungefär en och en halv vecka och flitigt undvikit den varje gång jag öppnat dörren, men idag gick den inte att ignorera längre
Skiva ädelosten i så tjocka skivor du vill ha och lägg på de varma hamburgarna. 1. Hamburgare. Skala och finhacka lök och ansa och grovhacka champinjonerna