Jag hade gjort mjölkchokladskedar som smälte i den varmaoboyen, blev lite mer chokladsmak. Värm Oboy. Jag hade gjort mjölkchokladskedar som smälte i den varmaoboyen, blev lite mer chokladsmak
Cirka 10- 12 dl granola Sätt ugnen på 170 grader Blanda en flytande "kräm" av kokosolja, O’boy med 30% mindre socker och honung/agavesirap Häll upp havregrynen i en stor skål och och häll O’boy-krämen över Rör om tills havregrynen är helt täckta av kräm Täck en plåt med bakplåtspapper Häll upp granolan på plåten och sprid ut Baka i cirka 10 minuter och rör sedan om Baka ytterligare 10-15 minuter Vill du ha riktigt stora kluster häller du på hackad choklad på den varma granolan och rör om försiktigt Kyl sedan helt på plåten utan omröring
Har inte testat den varm men det får bli när det finns snö på marken. När man till middag vissa dagar har ett par pippifåglar vid bordet som bara petar i maten så vet man att när man preciiiiis dukat av bordet att det snart kommer ett "mamma jag är lite hungrig, kan inte vi få ett fruktfat"
I lördags köpte Måns Oboy som han tänkte göra varma choklad drycker i termos så att han och Tilda kunde ha med sig när Tilda skulle få prova åka skridskor för flrsta gången på Heden
Ganaschen stelnar ganska fort när den spacklats på tårtan, doppa kniven i varmt vatten och torka av vattnet – nu kan du finjustera ytan så den blir slät
Koka upp vatten i en kastrull, när vattnet kokar lägg i pölsen stäng av och dra bort kastrullen från plattan, (får pölsen ligga i när det kokar så spricker skinnet) låt pölsen ligga och gotta sig i det varma vattnet medans du monterar tunnbrödsrullen
Koka upp vatten i en kastrull, när vattnet kokar lägg i pölsen stäng av och dra bort kastrullen från plattan, (får pölsen ligga i när det kokar så spricker skinnet) låt pölsen ligga och gotta sig i det varma vattnet medans du monterar tunnbrödsrullen