Kall dillsås eller varm hollandaisesås. Förslag till. Lägg de förvällda, väl avrunna mangoldbladen i botten av en ugnsform, lägg fiskbitarna ovanpå och bred över pesto på dessa, strö över den stekta svampen
Det hela går ut på att man grillar två gånger under kommande långhelg, och lägger på en hel del extra grönsaker, fisk och kött på grillen än man äter upp just då (kolen är ändå varm och det är mysigt att stå vid grillen så varför inte
koka upp mjölk +grädde med buljongentillsätt pepparnrör ut mjölet i lite vatten red av såsenlåt koka 5-10 mintillsätt dill+persilja + cream fraichelåt bli varmt. 5-10 mintillsätt dill+persilja + cream fraichelåt bli varmt
När en vit brödbit snabbt blir gyllene är oljan lagom varm att fritera i. Krämig dillsås. Låt fiskbitarna fritera någon minut på varje sida tills de är gyllene och frasiga