Varför har jag inte testat det här innan vad det enda jag förmådde mig att tänka. Förbered en spritspåse med den vispadegrädden (det går bra att även klicka ut grädden på toppen sen)
Spritsa fint mönster på ovansidan och dekorera med cocktailbär och varförinte en ros av marsipan. Bred på Mockasmörkrämen, det går som sagt åt en del då man fyller ut alla skrymslen och vrår mellan marängbottnarna
Varför gör jag så. Vispagrädden och tillsätt vaniljen och sockret mot slutet. Här i Tyskland finns det turligt nog att köpa i mataffären, men i Sverige vet jag inte om det gåratt få tag i
Jag har valt räkstuvning i det här receptet, men ost, skinka och äpple är gott, eller cocktailtomater, mozzarella, skinka och färska örter som får gå med i slutet av gräddningen, eller varförinte fetaost, oliver och timjan, mums
Jag har ett flertal gånger dekorerat cupcakes med tekniken och eftersom det blir så otroligt vackert med denna fruktansvärt enkla teknik är det en gåta för mig varför jag väntat och hållt inne med att göra en rostårta
Jo, det gick så galet bra att jag inte i mitt liv kan fattavarför jag aldrig tillagat kalkon förut. Några av er har kanske undrat hur det gick med den där kalkonen
Varför vet jag egentligen inte. Går några extra om det blir smet över). Det är inte ofta numera jag bara äter smet, men den här gången var det svårt att hålla fingrar (och skedar
Normalt så är den typen av desserter till största delen baserade på grädde, ägg, socker, gelatin och någon smaksättning av frukt eller bär, varför det kanske känns som snudd på en omöjlighet att få till om man inte kan ha med vare sig mjölk (grädde) eller ägg
Eller varförinte skumgodis eller sega godisar. Min första Cars-tårta också, men det gick helt ok. Värm upp grädden i en kastrull men var noga med att den inte får börja koka
Det är bara att ta sin egna favorit på sylt eller varförinte nutella. Dock verkade det som att den med vitlök gick hem hos Elin & Rickard, ja iaf Rickard för han älskar tydligen vitlök vet jag efter igår