Testade cocosbollarna på Johnny som inte gillar sötsaker och han tyckte det var jättegott och Alfred tyckte de var godare än de man köper,Albin tyckte de var goda och Love han sa ingenting men såg rätt nöjd ut i sin cocosbolls mustasch hihi
När köttet är kallt så skivar du det och hackar det sedan till den storlek du vill ha. Kalvsyltan kan frysas, men vid upptining så kokar man upp syltan snabbt och häller på nytt i formen
När jag startade projektet Studentmössa trodde jag det skulle vara ”a walk in the park” så att säga. Modellerade en människa, om mankan kalla den för en människa, för första gången i mitt liv
När matberedaren arbetar (om man då inte har en sån där high speed variant) så blir också gärna smeten varm (pga motorn som kör runt) vilket kan innebära att oljan separerar sig
Hade kvar en urskrapad vaniljstång sedan creme brule-baket häromveckan (använde bara fröna då). Lade den i frysen, för att använda vid nåt senare tillfälle och nu passade det ju bra när jag ändå skulle värma grädden och det var fortfarande bra vaniljsmak kvar i den
Det är inte bara spännande att få ny inspiration av att se andra baka och vara ute och köpa fikabröd utan det är också en social tillställning som ger väldigt mycket för gruppens sammanhållning
När matberedaren arbetar (om man då inte har en sån där high speed variant) så blir också gärna smeten varm (pga motorn som kör runt) vilket kan innebära att oljan separerar sig
Låt degen vara något kladdig. Du kan även passa på att färga massan nu om du ska ha mycket i samma färg, använd då pastafärg som finns att köpa på nätet
Man måste vara ganska snabb med att spritsa ut smeten eftersom den stelnar rätt fort. Hade jag vetat hur enkelt det var att göra egna så hade jag gjort det för länge sedan
Det var länge sedan jag gjorde macarons, anledningen har varit att jag misslyckades två gånger på raken, detta efter att ha ritat ringar på bakplåtspapper, spritsat noggrant och väntat medan se stabiliserat sig på plåten