När jag av en slump tidigare i veckan hittade ett glutenfritt mjukt bröd längst ner i hörnet på en av glutenhyllorna på Hemköp intill skolan varjag naturligtvis tvungen att köpa och testa
Enklaste hjälpmedlet för att kunna rulla de varma rånen utan att bränna fingrarna av sig har jag kommit fram till är genom att använda sig av ätpinnar som man klämmer ihop kring ena kanten på rånet och sen rullar med
Även om många saluförs som ett hälsosamt alternativ så kan de vara fullproppade med olika tillsatser som konsistensgivare och aromer och det är inte ovanligt att de även innehåller en hel del socker
Den ska inte vara för hårt vispad utan fortfarande kunna rinna lite. Smaksätt med vad du vill, olika bär, nötter, kanel och kardemumma eller kanske lakritspulver eller riven kokos
Bullarna blev inte så snygga, men jag och min sambo tyckte som tur var att de var riktigt mumisga. Jag testade att baka kanelbullar med guarkärnmjöl, vilket jag köpte för några veckor sedan
För många år sedan köpte jag en svart, lite tunnare täckjacka med luva och redan då fanns det samma modell i vitt men nä, den vågade jag inte köpa av en enda anledning - man ser tjockare och större ut i vitt än i svart
Kan bara uttala mig om de naturligt glutenfri från Garbos och jag tycker väl inte att de var nån jättehöjdare utan rätt gummiliknande i konsistensen, så de lär jag nog inte köpa igen
Ljusgrå glass med svarta kakbitar och svarta prickar. Mest frapperande med denna är att glassen, som enligt innehållsdeklarationen mest är gjord på skummjölk, glukos-fruktossirap och vatten ändå kan smaka acceptabelt