Jag hade slut på muffinsformar (hade bara tre kvar) så därför provade jag att lägga smeten i vanliga bullformar, men det blev inte alls bra så de får ni inte ens se på bild, hehe
Hallonmuffins som är nyttigare än vanligamuffins, mindre socker mer fibrer men ändå god smak. 3 dl dinkelmjöl. 1 dl grahamsmjöl. 4 dl filmjölk. 3 dl dinkelmjöl. 1 dl grahamsmjöl. 4 dl filmjölk
Blanda vetemjöl, kakao, bakpulver och salt separat, rör ner i smeten. Efter lite googlande hittade jag ett recept från Leila på banan- och chokladmuffins
Med Odense Choklade chunks kan man lyxa till dem vanligavaniljmuffinsen med goda chokladbitar. Blanda i de torra ingredienserna och häll sedan i mjölk och det smälta smöret och avsluta med att tillsätta chokladbitarna
Jag gjorde mina glutenfria men du kan såklart ta samma mängd vetemjöl. När det var klart kokade jag kaffe och slängde ihop några salta muffins till mellis
Och har man inte Holländska pepparkakor tar man förstås vanliga pepparkakor. Idag bjuder jag på söta små muffins med smak av choklad och Holländska pepparkakor