Bred till sist resten av vaniljkrämen uppe på och runt om tårtan. Vaniljkräm. Vispa samman alla ingredienserna till krämen, utom vaniljsockret och vispgrädden, i en kastrull
Tillvaniljkrämen behöver du. Jag brukar som sagt alltid göra tårtbotten och vaniljkrämen dagen innan. Så här är den, en prinsesstårtatill en liten prinsessa
Låt sjuda på svag värme medan du vispar tills krämen tjocknat. En prinsesstårta är en tårta som är gjord av tårtbotten, vispad grädde, vaniljkräm, glasskräm och överdragen med grön marsipan
Vispa tills de blir. När jag gjorde prinsesstårta förra veckan så gjorde jag efter Jan Hedhs recept på vaniljkräm och det ångrade jag inte för en sekund
Jag bakade en glutenfri rosa prinsesstårta med vaniljkräm och björnbärssylt. Vaniljkräm. Lite snålt tilltagentill den storlek jag valt på bakformen, men med lite extra utkavling gick det bra ändå
Ha sedan vaniljkräm och sylt på den undre botten. Istället för att göra samma bakverk om och om igen så har du tillräckligt med bitar redo efter en gräddning