Rör smör och socker smidigt. Rör i smöret. 100 g smör. 25 g smör. Vispa i äggen. Blanda mjöl, bakpulver och bikarbonat, och rör ner i smeten tillsammans med gräddfil
Vispa smör och socker tills det är vitt och pösigt. 200 g rumsvarmt smör1½ dl socker2 msk apelsinblomsvatten5 dl siktat mjölFör valnötsfyllningen1 1/4 dl hackade valnötter½ dl socker1 tsk kanelCa 1 dl honung att hälla över kakorna när dem är klara. 200 g rumsvarmt smör
100 g smör. 100 g smör. 10 Mar. 09. 22. Valnötskakor. 0kommentarer. När man är intresserad av bakning och matlagning så blir det lätt att man samlar på sig en massa recept och ibland läggs de bara på hög
Rör smöret vitt och pösigt tillsammans med resten av sockret. 150 g smör. Spänn fast ett bakplåtspapper i en form med löstagbar botten, 23 cm i diameter
100 g kylskåpskallt smör. Finhacka valnötterna och krossa anisen i en mortel. Arbeta hastigt samman samtliga ingredienser till en deg, antingen för hand eller i en matberedare