Eftersom hon börjar fjärde klass i nästa vecka (ojoj vadtiden går) ska hon tillsammansmed andra mellanstadiebarn förflytta sig till fritidsgården här i byn
Hur mycket eller lite ska/kanman äta på en middag utan att vara ohövlig. Men jag måste säga att jag tycker att även om man äter LCHF, kan man inte äta lite mer av maten för att visa lite hyfs
Jag har många gröna som jag ska plocka in och se vad jag kan göra med dem. Vad gör man då. Kanske manska vara noga att trycka in det hela vägen och sedan vika ned kanterna lite för att täcka hela formen, för min bacon gled sedan i i äggmuffinsen lite
Har fått några förfrågningar via mail och kommentarer om recept som inte kräver knådning och efter mammas paniksamtal om vad hon skulle göra med så många äpplen klurade jag och testade lite i helgen
Ofta när jag gör en tårta tänker jag vilket tillfälle skaden serveras till, vilka ska äta den och vad vill jag att denska säga och så försöker jag anpassa utseendet och innehållet efter det så har gjort vaniljbottnar, chokladbottnar, chokladmoussefyllning, med björnbärssylt, rödvinbärssylt, flädermousse
Önskar jag kunde sticka ut på något vis vad gäller sötsmak, men det är choklad som gäller. Men så fick jag ett oplanerat bakryck och då var det "man tager vadman haver" som gällde
Då fastnar ströbrödet (eller vadman nu använder) lättare än om man smörjer med flytande fett. Men när jag skasmörjaen "snirklig" form, alltså enformmed mönster och struktur fördedrar jag ändå att använda smält smör och pensla ut det jämnt i formen
Nej, detta är matlagning som lämpar sej en ledig dag för det tar någon timme, det ska vi inte sticka under stol med, menbelöningenman får när man hugger in är så väl värt tiden det tar
Jag måste ju erkänna att fransk potatissallad med rådjursbiffar och kryddsmör är den rätt jag sett fram emot mest sedan jag fick reda på vadmatkassen skulle innehålla
Menvad gör man när ens andra halva ringer och säger ”Jag är sugen på Prinsesstårta. Vad tycker du. Hade velat lite när jag skulle dekorera men eftersom jag hade marsipan hemma och jag bara älskar att hitta på och dekorera, fick det bli en vit, något tilltufsad pumpa, lite ”rutten” i knoppen
tomater, lök, majs, avokado och så den röda såsenmedden hetta manönskar. Och allra helst ska du plocka ihop "the perfect bite" på gaffeln, allt på tallriken och inte för sig