Vad mer i dag då. Sedan har kvällen löpt påmed att sätta degar till småkakor som jag ska baka ut på torsdag, för att också ta med mig till midsommarfikan
Ikväll ska vi äta köttfärslimpa och tända första adventsljuset medan vi tittar på avsnittet av julkalendern som vi missade igår (någon som tittat, är den något att ha
Våren inbjuder som bekant till picknick i det gröna och det är alltid gott att hamedsig något sött att äta efter utflyktssmörgåsarna, salladen eller vadman nu väljer att ta medsig
När jag själv skapar recept och käk inom Månadens Gröna vill jag se det som en kreativ skaparutmaning, något som får mig att använda en råvara utanför boxen (eller ja, min box åtminstone)
Exakt vad vet jag dock inte än för det har jag inte bestämt, utan tänkte se vad jag kan trolla fram av vad jag har i skafferiet som är lätt att ta medsig
Sen fick barnen välja själva vad de ville ha i sina pitabröd. Bra kvällsmat eller så lägger man bröden i frysen och fyller dem med något gott när manskapåpicknick
Ja ni förstår ju att detta kan ju inte bli annat än sött och vansinnigt gott och därför delar jag självklart med mig av detta recept som är perfekt att ha i kylväskanpåpicknicken eller till stranden och jag lovar att detta går garanterat hem hos sötsugna barn