En fortsatt skön söndag önskar vi er, ha det gott vad än som står på era agendor idag. Samma var det med resten av maten, vi hade dragit ner ganska rejält på mängder och variationer och det visade sej vara något av det smartaste vi gjort när det gäller julmat, på så vis så slipper vi äta julmatsrester hela veckan lång och/eller kasta bort mat
Här kan man ta vadmanhaver men ett tips är att varje gång köpa hem en ny grönsak och testa. Ja tyvärr hamnade fokus främst på den underbara omgivningen och inte på maten, men det var helt fantastiskt vackert vid Herrevadsströmmen
Man visste inte riktigt vadman gav sig in på men iår harman tagit ett stort kliv frammåt och med en rejäl vinterharman verkligen kunnat åka massor och allt känns jättebra
Salvian framförallt är en krydda jag underskattar och borde använda mycket mer än vad jag gör. Man kan väl egentligen ha mer eller mindre vadman vill i en porchetta
Gårdagen gick i italienska toner både vad gäller mat, vin och musik. Det man bör tänka på är att pashanska stå och rinna av ett dygn, eller i alla fall över natten, i kylskåp så den är perfekt att förbereda i det avseendet