Idag har vi nämligen vad som kallas d-dag (ledig från skolan för att plugga), så för att fly undan den dystra pluggverkligheten la jag och systern lite extra tid på att laga mat, hehe
Nu skajag göra fint i köket och god natt. Dem skall sätta upp i nya hem =). Och så lagade mat åt Älsklingen, jag äter fortfarande Modifast och har gått tre veckor nu
Men, jagska absolut inte gnälla om saken. et när man sprayas för att man ska se var man sprayat. Jag och mamma har lagat tacogratänger för kung och fosterland
Vi gör ju alltid matlista tillsammans varje söndag, så förutom att det underlättar betydligt för mig som både handlar och lagar det mesta av maten så slipper jag bara ställa den frågan en gång i veckan
Så då får jag göra en lista på vad som fattas så att jag kan efterlysa det efter nyår. Men tack vare eftermiddagskaffet på jobbet kommer jag inte kunna lägga mig på soffan
rediga råvaror är ju mer nice, men ska man laga någonting från en färdig förpackning och ändå behöver lök, grädde och quorn (/kyckling egentligen) så kan jag tycka att smidigheten går lite förlorad
Inte tillagad, då älskarjag det, men rå. När jag själv skapar recept och käk inom Månadens Gröna vill jag se det som en kreativ skaparutmaning, något som får mig att använda en råvara utanför boxen (eller ja, min box åtminstone)
Louise Johansson - The Competition Vi pratade mat och kärleken till svensk husmanskost och jag försökte snokade lite efter vad som faller Herr Mannertsröm på läppen om vi skulle få utmaningen â€husmanskostâ€
Fatta fiskbiten (eller räkan eller vad du nu vill lägga på toppen av sushin) i vänster hand, stryk ett tunt lager wasabi på undersidan av fiskbiten och placera den ovanpå riset