Just coleslaw är tacksamt att röra samman när fantasin tryter och man inte riktigt vet vad man ska servera för tillbehör, speciellt till färs tycker vi att det passar bra
Så var det dryckestipset då, vad sägs om en påsköl. Gnid in med salt och peppar och lite rosmarin. Det hör ju till påsken att käka lamm, undrar just varför, kanske någon av er som vet
Nu vankas det snart Påsk, och vadpassar inte bättre än ett lammrecept Egentligen är det ju större tillgång på lamm under hösten, men av tradition tillhör det påskfirandet
Efter att sa sett tornet drog vi slutsatsen att det lutar bra mycket mer än vad vi trodde. Ett väldigt smakrikt och tungt rött vin som passar utmärkt till kött
Till den här rätten går det åt både rosmarin och fransk dragon, och den är verkligen helt galet god, så den åkte rätt upp på första plats på vår topplista
Smaksätt med vad du vill. Imorgon åker jag till Stockholm för att i helgen besöka en mässa – Acadermia (hud-och skönhetsmässa) vilket ska bli jätteroligt
Oavsett vad vi väljer att kalla det här så är det l-ö-j-l-i-g-t gott. Det här passar fint att börja med före fredagsmiddagen och det går så snabbt i ugnen att du lika gärna kan stå kvar och vänta med ett glas kall sauvignon blanc
I fredags köpte och åt jag kalv för första gången, vad jag kommer i håg i alla fall. Ett smakrikt fruktigt vin, som passar bra till stekt eller grillat kött, fisk och även till ostar
Förberedelserna är få och enkla och vad du gör under tiden det kokar bryr vi oss inte om, så länge du kollar till då och då om det behövs lite vatten för att spä ut ragun lite
Jag kommer knappt vara hemma något denna veckan och vet inte ritkigt vad det blir för något gott till påsk, Vickan, Micke med familj kommer så vi får väl slå våra huvuden ihop och komma på något gott
Det är precis vad denna bbq-sås har som får koka länge och innehåller många goda kryddor för att bilda en sås med ett väldigt djup och väldigt kryddiga smaker
Och vad kan man ha som passartill både och. Skär rödbetorna i klyftor och lägg i en ugnsfast form tillsammans med hela skalade vitlöksklyftor och rosmarin
Jag var en smula skeptisk först när jag hörde vad som skulle komma. Detta är en fantastiskt fin glass, som både passar att äta som den är och att kombinera med vårens och sommarens fruktiga desserter