Mankannästan kalla mitt inlägg för ”Vad jag har i mitt kök” istället, för vårt kök är inte mycket mer än bänken man ser här… (Ja en kyl och frys har vi också förstås
Stenåldersmänniskan levde under under en konstantutmaningför att hitta mat och skydd. Cashewnötter, Hasselnötter, Kastanjer, Linfrön, Macadamianötter, Mandel, Paranötter, Pekannötter, Pinjenötter, Pistagenötter, Pumpakärnor, Sesamfrön, Solrosfrön, Valnötter
Vad jag tyckte om den grejen kan ni läsa i det här inlägget, men en av de grejerna jag kanske mest tar med mig ifrån det är det här helt fantastiska receptet på en av mina favoriträtter – Pad Thai
Vi kan väl hoppas på att den första snön kommer snart och lyser upp hösten lite, eller vad säger ni. Där kanman "spinna" och hitta massor av härliga kombinationer
Idag bjuder jag på lite fler tips på vad som kan vara gott till grillat. Ta av skalet och kör auberginerna i matberedare tillsammans med yoghurt, citron, vitlök, chili, koriander, lite olivolja, salt och peppar
Som du kanske ser på bilden så är det en soppa som är ganska så tjock och vad vi har förstått så ska den vara det, vill du så kan du späda den med mer vatten för att få den lite tunnare
Mankan blanda ned i stort sett vad som helst i en frittata. Med Viktväktarnas tillåtelse så vill jag gärna dela med mig av det till er, för jag kan tänka mig att detta sätt kanunderlätta mycket för oss i vår kanske lite för stressiga vardag
Just här har jag heller inte nödvändigtvis definierat det som ”kolhydraterna” om ni förstårvad jag menar, det vill säga alternativ till pasta, ris eller potatisutan snarare iställetför salladen eller någon liten extra detalj som bara höjer hela rätten ett par snäpp till
Hans stora matintresse gjorde att han arbetade fram vad han kallade "det perfekta chilireceptet" och han drev också en restaurang i Dallas som serverade hans berömda recept
Jag tål all mat (vad jag vet) men har på senare tid blivit mer och mer intresserad av allergivänliga alternativ i allmänhet och glutenfria produkter i synnerhet