Ni som har varit i italien och ätit glass förstår aldeles säkert vad jag pratar om. Om man jämför gelato och gräddglass så kanman lite kortfattat säga att gelato har lägre fetthalt och lite mjukare och krämigare i konsistensen
Kläm fast overheadfilm i springformen för att förhöja kanten på formen (dela två OH-papper på mitten, tejpa ihop tre delar till en långsmal remsa och kläm fast den mellan tårtbotten och springkantsformen
Äpplen från Polen finns oftast nu, dessa kan vara ganska små och faktiskt (trots vad många tror) så är det en smakfördel med mindre frukter och grönsaker, de större är ofta hårt drivna och förlorar med det i smak
Även dessa rätter innehåller paprika, vad annars. Den här restaurangen kan jag rekommendera. Det är friterat bröd som man tillagar på spätt med olika överdrag som till exempel kokos eller nötter
Har åldern någon betydelse för vadman säger eller är det regionalt, dvs. Vad säger ni läsare. Choklad och passionsfrukt är en oslagbar kombo som jag inte kan motstå