Jag funderade över vad jag skulle göra av dem och tänkte först att jag skulle göra någon slags crepes med champinjonfyllningmen det kräver lite bättre planering än vad jag hade över tyvärr
Fatta fiskbiten (eller räkan eller vad du nu vill lägga på toppen av sushin) i vänster hand, stryk ett tunt lager wasabi på undersidan av fiskbiten och placera den ovanpå riset
Ja, det här blev ju ett lite längre inlägg än vad jag hade tänkt haha. Vad är det för budskap som sänds ut till folk som desperat vill bli smala nuförtiden
Vad dracks till. Rå lax är därför essensen av vad jag ogillar i matväg (förutom slanggurka men mer om det en annan gång) och jag får lite kväljningar bara jag tänker på rå lax
Så, nu håller jag tummarna för många våga prova-kommentarer, alla idéer och all inspiration mottages tacksamt, vad tycker du att jag absolut bara måste prova
Som topping fick vi (i fyrkantigaskålen) tonfisk blandat med majonäs och salt, på det runda svarta fatet var det Red snapper (vet ej svenska namnet), lättgravadlax, avocado, nånting som är runt som jag vet vad det är men inte minns just nu vad det heter, tonfisk samt bioodlade tigerräkor
Kan fyllas med vad som helst som man gillar. Så till lunch åt vi oftast en burk makrill i tomatsås, oliver, bönor och gärna ost (styckförpackad, färdigskivad ost eller riven parmeas)
Vad som framgår av instruktionerna som ges kring hur dessa hatletter dekorerades (se ovan) tillkommer ytterligare ett exempel på hur man själv kan sätta sammanen dylik
Mankan, precis som med en omelett lägga lite vad som helst i den - perfekt restmat med andra ord. Har ni en massa potatis över från midsommarlunchen som ni inte riktigt vet vad ni ska göra av med
Vadkanman göra bättre. Det som gör mig tillen duktig kock framför grillen är att det spelar ingen roll vad du ger mig, varesig jag vet vilken detalj det är, från vilket djur det kommer, det kan vara en fryst köttbit i en påse som är svart och du frågar mig
Morgan Lundin, Christian Nordahl, Mathias Gustavsson, Per Erhlund, Cramby… Vad gäller hamburgare så är det ju givet Stefan Falk, , som lärt mig nästan allt jag kan
På nyårsafton kom vi fram till att vi behövde bättre ordning i vårt kylskåp, så i går tog jag tag i det och stuvade om efter ett bättre och mer logiskt system